Leer ons beter kennen

Voor onze klanten geen onnodige kosten of verspillingen

Werkwijze

Wij willen graag eerst persoonlijk overleggen welke doelen je wilt bereiken met je organisatie. Op basis van dit gesprek zullen we in samenspraak bepalen hoe we je optimaal kunnen bijstaan. 

Vooraf leggen we de doelstellingen vast. Doelen die we in samenwerking met behulp van de Lean methodiek zullen realiseren. En we zijn overtuigd van de werking van Lean. Zodanig overtuigd dat we best bereid zijn om een deel van de investering die u in ondersteuning van The Lean Connection doet afhankelijk te maken van het behalen van het resultaat. Dat houdt ons scherp!

Het is niet onbelangrijk te vermelden dat Lean ook leuk is. Medewerkers raken gemotiveerd om mee te doen en meer invloed te krijgen op hun dagelijkse verrichtingen. Tijdens workshops en trainingen wordt door middel van humor een ontspannen en open sfeer gecreëerd waarin het voor iedereen plezierig is om te werken.

Als laatste kunnen wij opmerken dat we, in lijn met de Lean filosofie, als doel hebben om onze klanten niet met onnodige kosten of verspillingen op te zadelen:

  • We hebben geen kantoorpand; dat beschouwen we voor een organisatie als de onze met de moderne communicatiemiddelen een verspilling.
  • Wij zijn geen consultants die onnodig blijven hangen. Wij zorgen dat uw organisatie zelfstandig volgens de Lean aanpak kan werken. En als jij vindt dat we ons doel bereikt hebben, dan vertrekken we weer.

 

Werkwijze

Spreekt dit aan? Wij komen graag met je in contact

Contact >

Interessant voor jou