Wie zijn wij

Achtergrond van het bedrijf

Het bedrijf: The Lean Connection

Het idee om The Lean Connection op te richten is ontstaan nadat Eugène jaren geleden kennis maakten met de Lean filosofie. Keer op keer werden in de praktijk spectaculaire resultaten behaald. Hierdoor werd het steeds vanzelfsprekender om gepassioneerd bezig te zijn met de werkwijze, methoden en technieken die Lean biedt. Het was indrukwekkend om Lean in organisaties tot een cultuur te zien verworden, waardoor iedereen in de organisatie zich ging richten op klantbelang en op continu innoveren en op continu verbeteren. 

Gesteund door een langdurige ervaring als zelfstandig ondernemer besloot Eugene in 2014 een nieuw organisatie adviesbureau te starten met een specialisatie in de Lean methodiek met als doel bedrijven te helpen verbeteren en innoveren.

"Ik heb een onvoorwaardelijk vertrouwen in het succes dat behaald kan worden door de juiste toepassing van Lean en de Lean Startup."

In de naam van het bedrijf: “The Lean Connection” komt tot uiting dat de connectie, het contact maken van het grootste belang is bij de uitvoering van Lean. 

  • Connectie met jou als klant omdat we exact willen weten wat jij wil en te leveren hoe en wanneer je wil.
  • Connectie met de werkvloer en om er dagelijks van doordrongen te zijn dat daar de primaire processen worden uitgevoerd.
  • Connectie met elkaar (als collega’s) zodat we ons realiseren dat continu innoveren en verbeteren én fantastische resultaten alleen bij een geweldige samenwerking bereikt kunnen worden.

Make it happen

Wil je Lean ervaren?

Kennismaken met Lean? >

Benieuwd wat Lean doet met het bestuur van een organisatie?

Lean leidinggeven >

Interessant voor jou