Haarlem Valley leert Lean Startup

The Lean Connection wordt mentor bij Haarlem Valley

 

Lean Startup workshop

Haarlem Valley, ook bekend als Present Your Startup, is een concept dat gebaseerd is op tv-shows als Dragons Den en Shark tank. Een nieuwe manier voor starters om investeerders geïnteresseerd te krijgen in hun nieuwe bedrijf. Initiatiefneemster is Valerie Vallenduuk, zelf ondernemer met een internationaal advocatenkantoor.

Van een groot aantal gemotiveerde inschrijvers worden twintig startende ondernemingen geselecteerd om deel te nemen aan deze accelerator. De ondernemers krijgen in twee maanden tijd een geweldige boost door bijvoorbeeld juridische, financiële en bedrijfskundige workshops te volgen waarin de puntjes op de ‘i’ worden gezet en door te leren van ervaringen van bewezen ondernemers.

 

Bewezen resultaat voor starters

The Lean Connection heeft aan de startende ondernemers waardevolle kennis overgedragen met betrekking tot de Lean Startup; de bewezen methodiek die zowel starters al innovatieve, creatieve ondernemingen meetbaar de kortste weg naar succes biedt.

Het was een enerverende dag. De nieuwe ondernemers waren kritisch en erg geïnteresseerd. Wij wensen hen erg veel succes!

Meer weten over ondersteuning voor starters?

Nieuwe onderneming >    Lean Startup training >

Interessant voor jou