Lean opleidingen

Lean kennis geeft je organisatie kracht
wat is lean 7

Lean kennismakingstraining

Laat je verrassen door wat je met Lean bereikt

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Lean filosofie? Schrijf je in voor deze beknopte training en verwonder je wat de meest gebruikte en beproefde methodiek in jouw organisatie kan betekenen.

Inschrijven >

yellow belt 7

Lean Yellow Belt training

De theorie en praktijk van Lean inzichtelijk gemaakt

Net als jij hebben we een hekel aan verspilling, vandaar deze efficiënte Yellow Belt opleiding waarin  je in korte tijd de volledige basis van de Lean methodiek leert. 

Inschrijven >

green belt 7

Lean Green Belt training

Word een echte Lean expert

Maakt Lean deel uit van je werkzaamheden of ga je werken in Lean teams? Of wil je je Lean kennis gewoon naar een hoger niveau tillen? Dan is de Green Belt opleiding geschikt voor jou.

Inschrijven >

black belt 7

Lean Black Belt training

Leer Lean projecten en programma's te leiden

Ben je manager of directeur en wil je aan het roer staan van veranderingen? Of geef je leiding aan veranderprojecten of -programma's? Kies de Black Belt opleiding om een doorgewinterde specialist in dit vakgebied te worden. 

De Lean Black Belt wordt alleen individueel en op afspraak georganiseerd.

Neem contact op om een afspraak te maken

Contact >

lean management 7

Lean management training

Lean management is een kwestie van doen!

Je bent leidinggevende in een organisatie die volgens de Lean filosofie werkt. Dit heeft een belangrijke impact op je stijl van leidinggeven en je competenties als leidinggevende. Completeer je kennis met de Lean management opleiding.

Inschrijven >

lean startup training 7

Lean Startup training

De beste en meest beproefde methode om een nieuwe organisatie te starten

Je wilt een nieuw bedrijf starten (of een nieuw bedrijfsonderdeel) en je wilt je optimaal richten op succes en groei? Gebruik de bewezen methode 'The Lean Startup'. Vele geslaagde startups gingen je voor.

Inschrijven >

lean innovatie 7

Lean Innovatie training

Innoveren als een Startup. Hoe werkt dat?

Geef het ondernemerschap binnen je organisatie een boost! Deelnemers aan de innovatietraining leren hun creativiteit maximaal benutten. Tevens wordt een methode aangeleerd die het innovatie proces gestructureerd en overzichtelijk maakt. Gebaseerd op de Lean Startup.

Inschrijven >