Lean Advies

Met Lean ben je verzekerd van succes
lean quickscan 7

Lean quick scan

In een halve dag weten wat je kan verbeteren

Je wil weten wat Lean voor je organisatie kan betekenen. Maar de dagelijkse zaken vragen de aandacht en je hebt niet veel tijd. Vraag een Lean quickscan aan. In slechts een halve dag leer je het verbeterpotentieel kennen en presenteren we je de vervolgstappen.

Meer info >

verbetertraject 7

Verbetertrajecten

Zonder klanten geen bedrijf.

Lever je momenteel de beste diensten en producten aan je klant? Worden de processen efficiënt uitgevoerd? Behaal je de doelstellingen? Is de bedrijfscultuur naar wens? De leiderschapsstijl? Elke organisatie kan verbeteren. De Lean filosofie heeft een antwoord op alle bovenstaande vragen. Maar we stellen voor om klein te beginnen. Babysteps...

Meer info >

verbeterdag 7

Verbeteren in één dag

Wij gaan de uitdaging aan! Jij ook?

Kan je met Lean in slechts één dag aantoonbare resultaten behalen? Wij weten dat het kan. Samen met een team van jouw medewerkers gaan we er een dag keihard tegenaan. We halen alles uit de kast. Veel energie. En aan het einde van de dag: SUCCES! Laten we snel starten en het samen bewijzen.

Meer info >

innoveren 7

Moderne innovatie

Innovatie is een uitdaging en een must.

De maatschappij verandert snel. Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Snelle innovatie is noodzakelijk om gelijke tred te houden met de vooruitgang van de markt. Creativiteit en flexibiliteit zijn het antwoord. Combineer dit met een bewezen methodiek en succes wordt een haalbaar doel. Wij helpen je te innoveren als een Startup

Meer info >

nieuw bedrijf 7

Succesvol nieuw bedrijf

Wees niet bang om fouten te maken

Succes bereik je door vallen en opstaan. Slechts weinigen scoren een topper met elk nieuw product. Fouten maken is geen probleem, het is zelfs voorwaardelijk. Als je maar leert van je fouten. Hoe dat werkt? De Lean Startup is een methodiek die door succesvolle startups toegepast wordt en leert je hoe je sneller leert door sneller fouten te maken.

Meer info >